Save Preloader image

0%

Call Us 24/7 +6013-245 0842
Opening Hours Mon - Fri 9:00 am to 6:00 pm
Selamat Datang Ke Honda Sales Malaysia

Peniaga Kereta Honda Terkemuka di Selangor, Malaysia

HONDA

Mencari kenderaan baru yang sempurna atau tawaran baru di Honda berhampiran Selangor? Kami mendapat anda dilindungi di Din Ali Honda! Sebagai pengedar kereta Honda terkemuka di Selangor Malaysia, kami membawa pelbagai pilihan model Honda baru dan SUV seperti Honda Accord, Honda City, Civic dan CR-V untuk pembeli kereta di kawasan Selangor. Dengan semua model datang dalam pelbagai jenis warna, trim, spesifikasi dan kombinasi untuk memastikan anda dapat mencari kereta yang selalu anda impikan untuk harga yang hebat! Semak imbas inventori kami hari ini dan pastikan anda menyemak tapak kami untuk promosi Honda terbaru di Malaysia.

Di Honda Sales Malaysia, perkhidmatan adalah segalanya! Itulah sebabnya penjagaan pelanggan kami tidak berhenti walaupun selepas anda memandu banyak di dalam kereta baru anda. Kami bangga memberikan pengalaman terbaik dalam perkhidmatan pelanggan. Dengan pasukan juruteknik yang berkemahiran tinggi, kami bersedia untuk menangani semua keperluan berkaitan Honda anda. Yakinlah bahawa juruteknik kami adalah pakar produk mutlak yang dapat memahami selok-belok Honda anda lebih baik daripada orang lain. Jadi, hubungi kami hari ini untuk mencari kereta Honda seterusnya! Mencari kenderaan baru yang sempurna atau banyak di Honda baru berhampiran Selangor? Kami mendapat anda dilindungi di Honda Sales Malaysia! Sebagai pengedar kereta Honda terkemuka di Kuala Lumpur Malaysia, kami membawa pelbagai pilihan model Honda baru dan SUV seperti Honda Accord, Honda City, Civic dan CR-V untuk pembeli kereta di kawasan Selangor. Dengan semua model datang dalam pelbagai jenis warna, trim, spesifikasi dan kombinasi untuk memastikan anda dapat mencari kereta yang selalu anda impikan untuk harga yang hebat! Semak imbas inventori kami hari ini dan pastikan anda menyemak tapak kami untuk promosi Honda terbaru di Malaysia. Di Honda Sales Malaysia, perkhidmatan adalah segalanya! Itulah sebabnya penjagaan pelanggan kami tidak berhenti walaupun selepas anda memandu banyak di dalam kereta baru anda. Kami bangga memberikan pengalaman terbaik dalam perkhidmatan pelanggan. Dengan pasukan juruteknik yang berkemahiran tinggi, kami bersedia untuk menangani semua keperluan berkaitan Honda anda.

Yakinlah bahawa juruteknik kami adalah pakar produk mutlak yang dapat memahami selok-belok Honda anda lebih baik daripada orang lain. Jadi, hubungi kami hari ini untuk mencari kereta Honda seterusnya!

Tunggu Apa Lagi! Hubungi Kita
Harga Terbaik
Lebih nilai untuk wang anda. Setiap pembelian anda disertakan dengan pelbagai FREEGIFTS yang menarik!

VALUE for MONEY!

Khidmat Selepas Jualan
Perkhidmatan selepas jualan merangkumi seluruh MALAYSIA demi keselesaan anda. Kami memiliki lebih dari 40 CAWANGAN sedia membantu!
Penasihat Jualan Sah
Anda berurusan dengan STAFF HONDA yang SAH! Elakkan diri anda dari ditipu ORANG TENGAH atau BROKER yang tidak bertanggungjawab.

Kenapa perlu pilih Honda Sales Malaysia?

Honda mengeluarkan kenderaan mampu milik, murah dari segi selenggaraan dan menjadi pilihan nombor satu di Malaysia untuk tahun ke-11 berturut-turut semenjak 2005!

Menerima pelbagai anugerah, penghargaan dan pengiktirafan dari dalam dan luar negara membuktikan kualiti, integriti dan jenama Honda sangat dipercayai.

0
Tahun di pasaran
0+
Unit dijual pada 2018
0+
‘Trade In’ diterima
0%
Pegangan pasaran Malaysia
Mohon Sebut Harga
HONDA